Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дорогах Львівщині суттєвих ускладнень немає, - поліція

Через ожеледицю сьогодні, 8 грудня, рух на деяких ділянках основних трасах Львівщини був ускладнений. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

Автодорога Львів-Рава-Руська - з 8.00 до 10.00 між Галицьким перехрестям та с. Гряда ожеледиця, вантажні автомобілі стояли на узбіччі рух був ускладнений.

Між населеними пунктами Куликів та Жовква - Рава-Руська ускладнень в русі не було, дорожнє полотно слизьке. Починаючи з 10.00 між містами Жовква та Рава-Руська лід на дорозі розтанув, тому дорога залишилась мокра. Ускладнення в русі відсутні.

Автодорога Ковель – Жовква, відрізок Жовква – Червоноград: з 9.00 дорожнє полотно мокре, ожеледиця відсутня, ДТП не виявлено, ускладнення в русі відсутні.

Автодорога Львів-Краковець: з 8.30 до 10.00 на дорозі була ожеледиця, трафік не значний, затори відсутні, ДТП не виявлено. З 10.00 дорога мокра, ожеледиця відсутня, перешкоди в русі відсутні.

Автодорога Львів-Шегині: з 8.45 ожеледиця відсутня, перешкоди в русі теж відсутні. Близько 7:45 в у місті Судова Вишня внаслідок ожеледиці перекинувся мікроавтобус «Мерседес Бенз».

Автодорога Київ-Чоп, відрізок Львів – Стрий: з 7:00 на дорозі ожеледиця відсутня, дорожнє полотно сухе, ДТП не виявлено, рух на дорозі стабільно інтенсивний.

Автодорога Київ Чоп, відрізок м. Буськ – Львів: з 7:30 дорога мокра, ожеледиця відсутня, рух транспортних засобів середній, перешкоди в русі відсутні, ДТП не виявлено.

Автодорога Підхід до м. Львова (від Галицького перехрестя до с. Гамаліївка): до 7:50 була ожеледиця, внаслідок якої водій автомобіля «Рено Сандеро» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та стан дорожнього полотна і перекинувся. З 7.50 на даному відрізку дороги працює спецтехніка яка посипає дорожнє полотно. На даний момент ожеледиця відсутня.

Автодорога Західний обхід м. Львова (від с. Рясне-Руська до гот. Катерина): ожеледиця почалась після дощу (близько з 7:50). З 9:00 - ожеледиця відсутня, рух транспортних засобів інтенсивний, дорожнє полотно мокре. Перешкоди в русі та ДТП відсутні.

Також додамо, що сьогодні вранці на вул. Брюховицькій у Львові внаслідок ожеледиці зіткнулись 5 авто. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ