Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині обсяг промислової продукції зріс на понад 5 %

У січні-травні 2018 року порівняно з січнем-травнем 2017 року обсяг промислової продукції в області збільшився на 5,3%. Про це інформує Головне управління статистики у Львівській області. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, у переробній промисловості він зріс на 7,8%, добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 2,7%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу.

У переробній промисловості обсяги промислової продукції зросли на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 16,1%), машинобудування (на 11,1%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 9,8%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 8,8%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 6,1%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 2,7%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 0,1%).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ