Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбувся форум, присвячений психосоціальним послугам

На Львівщині відбувся форум, присвячений психосоціальним послугам: ключові акценти. Про це повідомили в Департаменті соціального захисту населення ЛОДА.

Львівщина стане першою областю в Україні, де втілять міжміністерський проєкт реформи соціальної складової у роботі ТЦК та СП.

Ключові спікери форуму у межах спецпроєкту телеканалу Перший Західний «Війна змінила мою сім‘ю» розповіли про труднощі, які виникають при наданні послуг соціальної підтримки вразливим групам людей та стратегії розвитку й покращення цієї системи в майбутньому.

Віцепрем’єр-міністерка Ірина Верещук та начальник Львівської ОВА Максим Козицький під час першої частини ефіру обговорили те, як вплинуло повномасштабне вторгнення на кількість ветеранів російсько-української війни. 

Також згадали про новий Закон щодо ветеранів та нову ветеранську політику в Україні. Зокрема – доступне житло, реабілітацію та економічну активність ветеранів.

«Для мене важливо було поєднати під час форуму три ключових панелі - блоки: сімʼя і виклики, з якими стикаються військові, які повертаються з війни, діти і члени сімей наших захисників під час пошуку різних рішень; юридичний супровід та роботу соціальних служб при ТЦК та СП, блок залежності та завдання освітнього середовища, психологічної служби закладу, їхня роль та готовність допомогти, і оформити роботу кожного блоку в окремі резолюції для наступних рішень», – резюмувала голова Координаційного центру підтримки цивільного населення Львівщини Галина Бордун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ