Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині звільнили 5 співробітників фіскальних органів

Упродовж 2016 року у Львівській області звільнено 5 осіб з органів Державної фіскальної служби. Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Співробітниками управління внутрішної безпеки ГУ ДФС у Львівській області впродовж п’яти місяців 2016 року, з метою ефективної організації цілеспрямованої роботи щодо протидії корупційним проявам та правопорушенням, усунення причин та передумов, які призводять до їх скоєння  проведено 493 профілактичних заходів (лекцій, бесід в колективах).

 Ініційовано та проводиться 118 службових перевірок та розслідувань. За наслідками службових перевірок (розслідувань) винесено 46 подань, до відповідальності притягнуто 18 осіб, в тому числі 5 осіб звільнено з органів ДФС. За матеріалами співробітників управління зареєстровано 12 кримінальних провадження. В рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні внесеному до ЄРДР за вчинення злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України відносно працівників Львівської митниці ДФС, посадовій особі митниці оголошено підозру у вчиненні вказаного злочину та обвинувальний акт скеровано до суду.

Вивчено та проаналізовано 345 анкетних матеріалів кандидатів на заміщення вакантних посад області.

Управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області звертається до мешканців м. Львова та області з проханням, якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Львівській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, звертатися за номером телефону : (032) 297-36-09. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ