Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині з візитом перебувають Міністр охорони здоров'я Литви та заступниця Міністра з питань євроінтеграції МОЗ України

Візит відбувається у межах міжнародного медичного партнерства, що реалізують під патронатом Першої Леді України Олени Зеленської.
Фото - ЛОДА

Сьогодні, 21 травня, на Львівщині з ознайомчим дружнім візитом перебуває Міністр охорони здоров’я Литви Арунас Дулікс у супроводі заступниці Міністра з питань європейської інтеграції МОЗ України Марини Слободніченко.

Про це повідомляють на сайті ЛОДА. 

Візит відбувається у межах міжнародного медичного партнерства, яке реалізують під патронатом Першої Леді України Олени Зеленської.

У межах візиту гості та начальник Львівської ОВА Максим Козицький, заступниця начальника Львівської ОВА Христина Замула, директорка департаменту охорони здоров’я Наталія Літвінська відвідали медичні заклади, які досягли значних результатів завдяки міжнародній співпраці та благодійній допомозі. Зокрема, Львівський обласний клінічний перинатальний центр, де директорка перинатального центру Марія Малачинська презентувала пологове відділення, укриття та обладнання.

Також гості відвідали національний реабілітаційний центр «Unbroken» та Всеукраїнський центр з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни Superhumans Center, де проходять реабілітацію українські захисники. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ