Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На підставі чого партія "Об'єднання "Самопоміч" використовує комунальне майно?

18 травня, об'єднання провело збори "Об`єднання "Самопоміч" у Львові на території трамвайного депо за адресою вул, Вітовського 57. Гал-інфо намагалось з'ясувати деталі проведення цього заходу.

Як повідомили представники "Самопомочі" захід дійсно відбувався в приміщенні Lem Station. За твердженням "Самопомочі" його орендували для проведення заходу.

"Його обрали тому, що це місце має історію і матиме прекрасне майбутнє. Кожен може ознайомитись з проектом перетворення цього місця", - стверджують в "Самопомочі".

Гал-інфо направило інформаційні запити до керівництва Lem Station, та "Об`єднання "Самопоміч" з проханням надати документи, що підтверджують угоди на проведення цього заходу.

Станом на 21 червня, відповідь надав лише директор ТзОВ "Лем Стейшн". Як стверджує Михайло Лемак відповідно до актів прийому-передачі приміщень, що знаходяться за адресою: м.Львів вул, Вітовського 57, були передані Товариству з обмеженою відповідальністю "Лем Стейшн" 23 травня 2019 року.

"Виходячи з вищенаведеного, інформацією щодо заходу з'їзду партії  "Об`єднання "Самопоміч" не володіємо", - зазначив директор ТзОВ "Лем Стейшн".

У кого і на яких умовах за твердженням представника "Об'єднання "Самопоміч" приміщення Лем Стейшн орендували 18 травня залишається загадкою. Також невідомо, хто проводив комерційні заходи, які відбувались на території трамвайного депо за адресою вул, Вітовського 57, до 23 травня 2019 року, та збирав за них кошти.

Нагадаємо, як повідомив 29 грудня 2018 року, в.о. керівника управління інвестицій та проектів ЛМР Роман СтарецькийЛКП «Львівелектротранс» підписало угоду з ТзОВ "Лем Стейшн" про створення креативного простору на території трамвайного депо на Сахарова. До ТзОВ «Лем Стейшн» в оренду на 50 років перейдуть будівлі та споруди трамвайного депо на вул. Д. Вітовського, 57 і вул. Братів Тимошенків, Місто встановило інвестору оренду плату на рівні 2 млн грн, ця сума не змінюватиметься протягом 50 років, а також звільнило від орендної плати на перші чотири роки.

Зазначимо, одним з співзасновників ТзОВ "Лем Стейшн" є Олег Мацех. Нещодавно міський голова Львова, Андрій Садовий передав в фактичне підпорядкування Мацеху, ще й три львівські парки: ім. Б. Хмельницького, парк "Цитадель" та Стрийський парк.

Гал-інфо направить запит в НАЗК для перевірки вищенаведених фактів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ