Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На зарплати чиновникам Львівської ОДА хочуть виділити 18 млн грн з обласного бюджету

Депутатам пропонують, щоб вони виділили 18 млн грн на зарплати для працівників апарату Львівської ОДА. Про це сьогодні, 12 січня, під час засідання сесії Львівської облради в процесі обговорення проекту бюджету Львівської області на 2016 рік повідомила депутат від ВО "Свобода" Мирослава Бабінська, повідомив кореспондент Гал-інфо.
За її словами, це є порушенням законодавства і "грабунком громади", адже фінансування органів державної влади має відбуватися з державного бюджету.
"Видатки на підтримку органів виконавчої влади з спеціального фонду бюджету у сумі 18 млн грн є значно вищими ніж пропонували торік, і за що депутати до останнього відмовлялися голосувати", - сказала вона.
Мирослава Бабінська також додала, що ця сума є більшою чим фінансування окремих програм, які є життєво важливими для області. 
Додамо, що під час сесії голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до депутатів з проханням підготувати звернення до Кабміну з проханням забезпечити утримання апарату Львівської ОДА на належному рівні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ