Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Чергове замінування торговельних центрів у Львові та Сокільниках

Сьогодні, 28 грудня, близько 16.00 на електронну адресу Головного управління Національної поліції у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про те, що у торговельних центрах, один з яких розташований у центрі Львова на площі Соборній, а інший – у Сокільниках, закладено вибухівку. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

На місцях працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших підрозділів, які задіюються у таких випадках. Правоохоронці перевіряють приміщення центрів та навколишні території. Проводиться евакуація відвідувачів та персоналу.

Нагадуємо, що за останній час це вже четверте повідомлення про замінування торгівельних центрів, які розташовані на площі Соборній та у Сокільниках. Три попередніх, як встановили правоохоронці, виявились неправдивими.

Додамо, що учора, 27 грудня, поліція у Львові отримала повідомлення про замінування, яке виявилось фальшивим, будівлі ТЦ "Роксоляна" (м. Львів, пл. Соборна 14, Галицький район) та ТРЦ "King Cross Leopolis" (вул. Стрийська, 30, с. Сокільники, Пустомитівського району).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ