Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

“Наш край” на XIX з’їзді вирішив взяти участь у грудневих виборах територіальних громад

Партія «Наш край» братиме участь у виборах в усіх об’єднаних територіальних громадах, призначених ЦВК на 23 грудня 2018 року в усіх областях України. Про це повідомив співголова партії Олександр Мазурчак за підсумками XIX З’їзду партії, який відбувся сьогодні у Київській області.
Наш Край

За його словами, на грудневих виборах в ОТГ партія планує підтвердити попередній успішний результат.

«На всіх великих виборах в ОТГ «Наш край» був у п’ятірці лідерів. Партія має розгалужену структуру, ми представлені в усіх областях. У нас майже 4 тис. депутатів у радах всіх рівнів, понад сотня голів громад. Це — нові лідери України! Тому З’їзд партії прийняв рішення взяти участь у виборах 23 грудня у всіх областях України”, -зазначив Олександр Мазурчак.

Він наголосив, наступні вибори в ОТГ підтвердять готовність партії до великих змагань.

“У грудні ми маємо здати остаточний тест на нашу політичну зрілість. Вибори 23 грудня — наш тест на зрілість та готовність до великих змагань! Ми зобов’язані підтвердити та закріпити своє лідерство серед партійних сил. За нами вже мільйони громадян”, – зазначив Олександр Мазурчак.

Він переконаний, партія вже готова брати активну участь у парламентських виборах наступного року.

“Сьогодні ми маємо підбити підсумки нинішнього 2018-го року та підготуватися до наступного. Адже 2019-й — це рік викликів, це рік, коли партія “Наш край” має проявити себе у великій політичній боротьбі”, – підсумував Олескандр Мазурчак.

Як відомо, 23 грудня 2018 року мають відбутись перші місцеві вибори у 123 об’єднаних територіальних громадах у 21 областях України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ