Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Націоналісти будуть блокувати російські дипустанови в день виборів президента РФ

«Свобода», «Правий сектор» і «Національний корпус» планують 18 березня блокувати дипломатичні установи Росії в Україні, щоб не допустити голосування на виборах президента РФ, - Громадське.

«18 березня 2018 року на Московії обиратимуть президента, точніше – переобиратимуть на новий термін Владіміра Путіна. У цей день – у четверту річницю анексії Криму – у дипломатичних представництвах держави-агресора в Україні (у Києві, Харкові, Одесі та Львові) з 8.00 до 20.00 Москва планує провести голосування, а люди з паспортами РФ, які тимчасово перебувають в Україні, – узяти участь у цьому фарсі», — зазначили у «Свободі».

Націоналістичні організації вважають це неприпустимим «із позицій здорового глузду і моралі, адже Кремль проводитиме так звані вибори президента також на території анексованого Криму та окупованого Донбасу».

Вони пообіцяли, що росіян, які прийдуть 18 березня в дипустанови РФ в Україні, щоб проголосувати, чекатимуть заблоковані будівлі та «коридор ганьби».

У Росії офіційно призначили вибори президента на день анексії Криму.

У них мають намір взяти участь чинний президент РФ Володимир Путін, кандидат від КПРФ Павло Грудінін, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, засновник «Яблука» Григорій Явлінський, журналістка Ксенія Собчак.

Проти причетних до виборів президента РФ у Криму застосують санкції, повідомили в МЗС України.

Міністерство закордонних справ України отримало запит від Російської Федерації на відкриття чотирьох виборчих дільниць на території України до виборів президента Росії: у приміщенні посольства Росії в Україні (Київ) і генеральних консульств РФ у Львові, Одесі, Харкові.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ