Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найбільше проблем з е-деклараціями - у суддів

Народні депутати практично всі подали електронні декларації. Найбільші проблеми з електронним декларування виникло у суддів. Про це сьогодні, 3 листопада, під час семінару-брифінгу повідомила керівник Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя Національного агентства з питань запобігання корупції Оксана Маркеєва, повідомив кореспондент Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.

За її словами, не складається з електронними декларація лише у суддів. На сьогодні подали свої декларації лише близько 800 осіб. "Чомусь у нас є проблеми із суддями. Були проблеми і з народними депутатами, але після того, як декларацію подав прем'єр ситуація змінилась... Зараз нардепи практично всі подали е-декларації. Є проблеми з Юрієм Шухевичем. Можливо, дійсно людині складно. Також Марія Матіос сказала, що у неї серйозна хвороба. Також багато депутатів жалілися, що система не працює", - сказала Маркеєва.

Вона також сказала про особливість моніторингу способу життя. "Ми не проводимо оперативно-розшукову діяльність, але реагуємо на повідомлення у ЗМІ. Багато до нас надходить анонімок", - сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ