Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Не відповідали вимогам, але дуже хотіли працювати в ЛМР

Кандидати на вакантну посаду начальника управління транспорту не відповідали вимогам, але наполягали на участі, - конкурсна комісія ЛМР.

Львівська міська рада Ратуша. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Як повідомила у відповідь на інформаційний запит Гал-інфо, керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради ЛМР Марта Литвинюк, документи подані кандидатами для участі в конкурсі на посаду начальника управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради попадають під дію Закону про захист персональних даних і не можуть бути надані ЗМІ для ознайомлення, оскільки кандидати такої згоди не надали.

Як зазначили в ЛМР, офіційною датою оголошення конкурсу є не дата розміщення оголошення на сайті Львівської міської ради 13.08.2019р., а публікація даного оголошення в газеті "Львівська пошта" від 23.08.2019р. №66 (2181).

Як стало відомо з протоколу про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту ЛМР, на нього подались двоє претендентів: Олеськів Орест Ігорович та Климків Назар Ігорович (власник ТЗОВ "МАМА НАТАЛЯ") .

Розглянувши подані заяви і документи кандидатів в конкурсній комісії прийшли до висновку, що обидвої кандидатів не відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам, згідно чинного законодавства та відповідно до розпорядження Львівського міського голови від 12.08.2019 №590-к.

"Враховуючи вище наведене, кандидати на заміщення вакантної посади Олеськів Орест Ігорович та Климків Назар Ігорович наполягли на участі в конкурсі, про що свідчать подані ними 01.10.2019р. відповідні заяви.

Комісія ознайомилась з поданими документами і допустила до участі в конкурсі обидвох кандидатів", - зокрема зазначено в протоколі конкурсної комісії.

Після успішного складення письмового іспиту обидва кандидати були допущені до проходження співбесіди, яку проводив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, який не входить в конкурсну комісію. За результатами якої Ореста Олеськіва одноголосно було вирішено рекомендувати призначити на вакантну посаду начальника управління транспорту ЛМР.

Зазначимо, що склад конкурсної комісії визначений розпорядженнями: 320-к від 24.03.2017, 464-к від 16.05.2017 та 772-к від 14.09.2017. Відповідно до цих рішень, заступник міського голови з питань розвитку Москаленко Андрій був відсутній під час проведення конкурсу.

З протоколом засідання конкурсної комісії, та розпорядчими документами, якими затверджено склад конкурсної комісії, можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, напередодні Гал-інфо писало, що процедура призначення керівника управління транспорту Львівської міської ради є сумнівною, через невідповідність обраного кандидата офіційним конкурсним вимогам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ