Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Небезпечна зупинка біля ТЦ "Форум Львів": людей висаджують на проїжджу частину

Рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху при Львівській міській раді про повернення зупинки біля ТЦ «Форум Львів» на попереднє місце, а саме після світлофорного об’єкту на проспекті В. Чорновола досі не виконали. Про це повідомили в ГО "За якісний транспорт".
Пасажирів висаджують прямо під колеса автобусів, що позаду.

Нагадаємо, що у зв’язку із житловим будівництвом на проспекті Чорновола, зупинка була тимчасово перенесена перед світлофором на повороті. Ця тимчасова зупинка була небезпечною, бо знаходилась на повороті,що створювало поганий огляд задньої площадки автобуса.

На жаль, рішення щодо повернення зупинки на попереднє історичне місце не виконали, замість цього невідомі скоротили площу для пішоходів на тимчасові зупинці і зробили її "прямою". Але як показує практика - така змін є незручною для водіїв і посадка відбувається на проїжджій частині, люди вимушені ризикувати своїм життям, про інклюзивність ми взагалі мовчимо.

"Львів - місто, де не виконують адекватні рішення, місто, яке насправді є незручним до маломобільних людей, особливо у питаннях громадського транспорту", - зокрема зазначили в ГО "За якісний транспорт".

Нагадаємо, як вчора повідомляло Гал-інфо, рішення про призначення нового керівника управління транспорту Львівської міської ради - нелегітимне.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ