Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Нейтральне обладнання: ключові переваги

Будь-який заклад громадського харчування – ресторан, їдальня чи інша харчевня – не може обійтися без так званого нейтрального обладнання. Під цим поняттям розуміють меблі з нержавіючої сталі – виробничі столи, полиці, раковини, витяжки тощо.

Дані вироби відіграють надважливу роль в організації нормально роботи кухні закладу громадського харчування, зокрема, дозволяють оптимально використовувати увесь кухонний простір та максимально ефективно облаштувати робочий процес на ній.

От, приміром, стелаж для посуду з нержавійки дозволяє сушити та зберігати тарілки, блюдечка, інші ємності в одному місці, щоб, так би мовити, вони завжди були під рукою. До того ж завдяки відкритій конструкції доступ до цих речей є вільним та швидким, позаяк нема потреби постійно відкривати / закривати дверцята.

Чому нейтральне обладнання з нержавійки – ідеальний вибір

В першу чергу, варто відзначити, що нейтральне обладнання з нержавіючої сталі – це довговічні вироби, котрі здатні прослужити упродовж тривалого часу (понад 50 років). Це досить важливий «плюс», особливо, якщо брати до уваги той факт, що на кухнях громадських харчевень завжди кипить робота, тому все приладдя повинно витримувати постійні максимальні навантаження та особливі умови, що панують в кухонному просторі.

Серед інших переваг нейтрального обладнання з нержавійки виокремимо:

  • Високу стійкість до корозії та агресивного середовища. Як ми знаємо, на кухнях в закладах громадського харчування панує особлива атмосфера: тут не тільки постійна біготня, але й підвищена вологість, значні перепади температури, робочі поверхні завжди контактують з водою, продуктами, опісля – хімзасобами для чищення та прибирання. Саме тому нейтральне обладнання виконують з нержавіючої сталі, оскільки цей матеріал найкраще витримує такі умови;
  • Неабияку міцність. Таким чином обладнання витримує значні навантаження, максимально довго зберігає презентабельний вигляд та охайність;
  • Простоту у догляді. Обладнання досить легко відчищається та відмивається, для цього можна сміливо використовувати спеціальні хімічні засоби – під час контакту з ними поверхня не вступає в реакцію та не виділяє шкідливих речовин;
  • Відповідність існуючим нормам. Нейтральне обладнання з нержавійки – столи виробничі, мийки, стелажі, полички, витяжки та ін. – виготовляють відповідно до сучасних вимог та стандартів, на їх поверхнях практично не розмножуються бактерії, відтак є оптимальним варіантом для використання на кухнях ресторанів, їдальнь, кафе тощо.

На завершення хочемо звернути особливу увагу на покупку нейтрального обладнання. Якщо ви хочете обзавестись виключно якісними та надійними виробами з нержавійки, замовляйте їх в провірених та досвідчених продавців, а ще краще - напряму у виробника, якщо є така можливість. Це найкраща гарантія того, що у підсумку ви отримаєте найкращий продукт з відмінними експлуатаційними властивостями!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ