Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Нові Санжари: в евакуйованих з Китаю людей немає проблем зі здоров’ям

В евакуйованих з Китаю громадян, які перебувають на обсервації в Нових Санжарах, проблем зі здоров’ям немає, повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко на брифінгу.

ʺСьогодні в нас триває восьма доба обсервації евакуйованих з Уханя Китайської Народної Республіки громадян України та іноземців. Результати ранкового медичного огляду показали, що проблем зі станом здоров’я немає, температури немає, симптомів, які б свідчили про наявність гострої респіраторної хвороби також немаєʺ, – сказав Ляшко, - передає Радіо Свобода.

За його словами, додатково в Нових Санжарах здійснили забір зразків для проведення досліджень у членів команди, які надають допомогу і технічно забезпечують можливість функціонування обсерватора. Зразки передадуть до центральної вірусологічної лабораторії.

Нові Санжари: ситуація спокійна та контрольована

20 лютого до України прибув літак з евакуйованими громадянами, які перебували в китайському Ухані, де зафіксований спалах коронавірусу. На борту перебували 45 громадян України та 27 іноземців, а також екіпаж і супроводжуючі лікарі. За даними української влади, усі – здорові. Втім, впродовж 14 днів вони перебуватимуть на обсервації в закритому медичному центрі Національної гвардії у Нових Санжарах.

До Нових Санжар привезли евакуйованих з Уханя

У селищі спалахнули протести й сутички з правоохоронцями. За даними поліції, дев’ять правоохоронців зазнали травм. Також до медиків звернулася одна цивільна особа. Упродовж дня поліцейські затримали 24 людини.

Літак з Уханя: у Нових Санжарах, що на Полтавщині, сутички з правоохоронцями

Попри заворушення, автобуси з евакуйованими з Китаю громадянами змогли заїхати на територію селища.

Нові Санжари: поліція відтіснила протестувальників і звільнила дорогу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ