Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Орест Матвіїшин: Облгази групи РГК продовжують зухвало обкрадати побутових споживачів.

Облгази фірташевської групи РГК продовжують зухвало та цинічно обкрадати своїх клієнтів – побутових споживачів. Про це заявив Орест Матвіїшин, голова виконкому львівської обласної організації політичної партії "Наш край".

"Приватні компанії повністю ігнорують рішення НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг), яка регулює їх діяльність. Як результат, українці знову отримали платіжки з «газовими коефіцієнтами. Мізерні штрафи НКРЕКП зовсім не лякають облгази, оскільки з креативних платіжок вони отримують значно більше. І ризик заплатити 850 тис грн штрафу за можливість надалі здирати з людей десятки мільйонів їх не зупиняє", - зазначив Орест Матвіїшин.

Нагадаємо перебіг подій: Українці отримали незрозумілі донарахування у платіжках і почали скаржитись регулятору. Реакція Нацкомісії – заборона застосовування «газових коефіцієнтів». Але облгази та газзбути ігнорують заборону Нацкомісії і продовжують незаконно донараховувати споживачам додаткові обсяги газу. Тож регулятор ініціює позапланові перевірки облгазів за "приведення до стандартних умов".

Орест Матвіїшин: Влада має позбавляти ліцензій облгази, які продовжують обманювати споживачів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ