Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парубій негативно висловився щодо скасування військового параду

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, 10 липня відкриваючи пленарне засідання у середу, висловив своє негативне ставлення до відміни військового параду до Дня Незалежності. , - повідомляє прес-служба ВРУ.

ʺДля патріотів України День Незалежності - головне свято. Адже за Самостійність і Державність віддали своє життя багато поколінь українців. Тисячі наших сучасників - кращих доньок і синів України загинули за Незалежність у новітній війні з імперською Росією, яка триває вже п’ятий рікʺ, - підкреслив він.

Щоб вшанувати безсмертний подвиг українських героїв, А.Парубій закликав усіх, хто боровся і воював за волю України - учасників Революції Гідності, ветеранів російсько-української війни, волонтерів, військових, 24 серпня 2019 року вийти на Хрещатик і пройти парадом.

ʺБеріть у руки свої бойові знамена, піднімайте прапори, з якими ви боронили Україну! Я буду там разом з вами! До зустрічі на Хрещатику у День Незалежності України!ʺ - проголосив Голова Верховної Ради України.

Українські ветерани пропонують організувати марш без бюджетних коштів

Нагадаємо, напередодні Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до українців, у якому запропонував не проводити параду до Дня Незалежності України, оскільки це недешево. Натомість, Зеленський запропонував гроші віддати українським військовослужбовцям як премію. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ