Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підписано договір про завершення будівництва дошкільного закладу на вул. Новознесенській у Львові

У п`ятницю, 22 квітня, відбулося підписання договору між Українським фондом соціальних інвестицій, Агенцією по впровадженню мікропроекту та ТзОВ «Метрополіс» (переможцем за результатами розкриття пропозицій відкритих торгів) на виконання робіт по завершенню будівництва дошкільного навчального закладу №14 (вул. Новознесенська, 69). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Перед тим, 8 квітня, відбулось розкриття пропозицій конкурсних торгів. Переможцем визнано ТзОВ «Метрополіс».

фото: ЛМР

Нагадаємо, за результатами конкурсу мікропроектів, які фінансуються Українським фондом соціальних інвестицій, впроваджується проект «Покращення умов надання послуг дошкільної освіти та створення додаткових місць для громади ДНЗ № 14 Личаківського м. Львова. Завершення будівництва дитячого навчального закладу». З метою належного контролю за якістю та належністю виконання робіт, створено Агенцію по впровадженню мікропроекту, до якої увійшли представники УФСІ, батьківської громади, громади мікрорайону, відділу освіти Личаківського району УО ДГП ЛМР та дошкільного навчального закладу №14.

фото: ЛМР

«Ми мали надзвичайно багато проектів у навчальних закладах. Вже минуло кілька років від впровадження перших проектів і зараз керівники навчальних закладів можуть спостерігати та робити висновки про ефективність інновацій. Важливе також ставлення шкільної громади до тих робіт, куди вони вклали гроші. Якщо хтось вкладає кошти, то це сприймається як належне. А коли сам долучаєшся до цих процесів - це вже абсолютно інша реакція», - зазначила Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ