Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податкові борги за два місяці 2019 року на Львівщині зменшено на 62,5 млн гривень

Податкові борги за два місяці 2019 року на Львівщині зменшено на 62,5 млн гривень. Про це учора, 24 березня, повідомила на своїй сторінці прес-служба Державної фіскальної служби у Львівській області.

Як повідомили в управлінні погашення боргу Головного управління ДФС у Львівській області в результаті заходів, які провело управління погашення боргу та відокремлені підрозділи ГУ ДФС у Львівській області, протягом січня-лютого 2019 року погашено 62,5 млн. грн. податкового боргу, в тому числі: живими коштами – 57,6 млн. гривень; списано боргів – на суму 4,9 млн. гривень. 

З метою його скорочення з початку року вжито ряд заходів, в тому числі:
- описано майна в податкову заставу на суму 328,3 млн. гривень;
- направлено 25 позовів до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок готівкових (безготівкових коштів) на суму 16,7 млн. грн., судами задоволено 1 позов на суму 0,5 млн. грн., стягнуто коштів в погашення податкового боргу з банківських рахунків 21,0 млн. гривень.

На 01 березня 2019 року податковий борг на Львівщині становив 3 355,5 млн. гривень. З початку року податковий борг зменшився на 42,6 млн. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ