Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поліція шукає працівника "Збиранки" в прилеглому лісі

Більше п’ятдесяти правоохоронців обстежують територію навколоГрибовицького сміттєзвалища у пошуках 56-річного львів’янина – працівника ЛКП «Збиранка», повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Більше п’ятдесяти правоохоронців обстежують територію навколо Грибовицького сміттєзвалища у пошуках 56-річного львів’янина – працівника ЛКП «Збиранка». Під час трагедії чоловік перебував на сміттєзвалищі і тіло його досі не знайдено.

«Ми розглядаємо усі версії. Можливо, чоловік опинився під завалом, можливо, він зумів втекти під час зсуву сміття, можливо, йому стало погано – точної інформації про це немає, тому ми повинні перевірити усі ці варіанти. Територію навколо сміттєзвалища, особливо лісосмугу, поліцейські ретельно обстежують», - розповів заступник начальника ГУ Національної поліції у Львівській області  полковник поліції Микола Самарчук.

Нагадаємо, 30 травня на Грибовецькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Внаслідок цього під завалами опинились троє працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області, тіла яких вже знайдені та, ймовірно, працівник комунального підприємства.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правилбезпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статтіпередбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатисяпевною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ