Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент зустрівся з Головою Комітету з питань Збройних Сил Сенату США сенатором МакКейном

Президент зустрівся з Головою Комітету з питань Збройних Сил Сенату США сенатором МакКейном, - прес-служба Президента України.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Головою Комітету з питань Збройних Сил Сенату США сенатором Джоном МакКейном.

Глава держави висловив вдячність за активну підтримку з боку Сенату США нашої країни у протидії російській агресії, а також окремо відзначив особисті зусилля Джона МакКейна у питаннях військової допомоги Україні.

Глава держави повідомив про намір обговорити розвиток ситуації навколо мирного врегулювання на Донбасі на зустрічах з лідерами Європейського Союзу та країн «Великої сімки» під час своєї участі у роботі 70-ї сесії Генеральної асамблеї ООН.

Американський сенатор висловився на підтримку підходів української сторони до подальшого врегулювання конфлікту, зокрема засудив плани російських бойовиків провести «фейкові» вибори на Донбасі.

Президент наголосив на важливості розширення україно-американського співробітництва у військово-технічній сфері. Глава держави також поінформував про дружній візит Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга та проведені ефективні міжнародні навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуації.

Джон МакКейн зазначив: «Я не сумніваюся, що Український народ готовий боротися до кінця, і я хочу запевнити, що велика кількість американських політиків, республіканців і демократів, будуть продовжувати робити все можливе, щоб допомогти вам».

Глава держави поінформував сенатора про хід внутрішніх реформ в Україні, у тому числі кроки влади щодо боротьби з корупцією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ