Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Продовження маршруту №52 підтримало більше тисячі мешканців Львова

Ініціативу громадської організація «За Якісний Транспорт» щодо продовження автобусного маршруту №52 до вул. Під Голоском підтримало 1090 мешканців мікрорайону.

Також на підтримку такого рішення висловили ректор Української академії друкарства Дурняк Богдан Васильович, голова первинної профспілкової організації студентів Української академії друкарства Тупичак Любов Любомирівна.

Представники громадської організації «За якісний транспорт» звернулись із листом до міського голови Львова Андрія Садового, щоб він дав доручення управлінню транспорту ЛМР в найкоротший термін забезпечити продовження автобусного маршруту №52.

Також хочемо повідомити, що представники громадської організації 9 жовтня мали зустріч з начальником управління транспорту Орестом Олеськівим за участі заступника міського голови Львова Андрієм Москаленком. Попередньо представники міста підтримують бачення ГО щодо розвитку мікрорайону і забезпечення його додатковим громадським транспортом.

«Надіємо, що цього тижня відбудеться виїзд на вулицю Під Голоском за участі представників Шевченківської районної адміністрації, про яку домовлено з представниками міста на попередній зустрічі», - повідомили в громадській організації.

«Виїзна нарада на вулицю Під Голосоком є важливим елементом запуску автобусного маршруту №52, бо перш ніж запускати автобуси на цю вулицю, ми маємо подбати про безпеку пересування, а саме дорога по вищезазначеній вулиці потребує ямкового ремонту, покращення вуличного освітлення, облаштування зупинок під автобуси великої вмістимості», – зазначив заступник голови правління ГО «За якісний транспорт», Назар Товстига.

Нагадуємо, що 17 вересня розпочався збір підписів щодо продовження автобусного маршруту №52 і корегування робити автобусного маршруту 7. Збір підписів тривав в межах сьомої зустрічі в рамках проекту «Зробимо Львів комфортним містом для життя», заплановано до кінця року провести до 30 зібрань активних мешканців. На меті цих зустрічей є обговорення актуальних проблем і пропозицій, які надходять до громадської організації чи не щодня. І через публічний діалог напрацьовувати шляхи покращення ситуації в місті.

Актуальні новини щодо продовження автобусного маршруту №52 і корегування 7 маршруту можна відстежити у зустрічі у соціальній мережі FB за посиланням: https://www.facebook.com/events/885478051822842/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ