Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проїзд на дорогах Львівщини забезпечено в повному обсязі, - служба автодоріг

Станом на ранок 5 грудня проїзд автотранспорту забезпечено на усіх автомобільних дорогах загального користування Львівщини повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з  ДП «Львівський облавтодор» та іншими підрядними організаціями працюють цілодобово. Чергові бригади задля забезпечення безпечного руху дорогами області проводять роботи з очищення дорожнього полотна від снігу та  здійснюють  підсипання піщано-соляною сумішшю.

За оперативними даними в період 04.12 з 06.00 – 05.12. 06.00  дорожниками використано 2 163 т піщано-соляної суміші. Для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах загального користування  працювало  151 одиниць спеціальної техніки.

Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників переобладнати транспорті засоби зимовою гумою, а при можливості утриматись від поїздок, а при нагальній потребі мати з собою запас пального, засоби зв’язку, теплі речі, аптечку, гарячі напої. Окрім того, вирушаючи в дорогу, переконайтесь у справності транспортних засобів. Водіям великовантажних транспортних засобів мати в наявності протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати.

Нагадуємо, що в зимовий період  на дорогах області діє 51 пункт відстою великовантажного транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ