Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура виявила збитки на майже 170 тис грн на ремонті вулиці у Львові

Збитки на майже 170 тис грн на ремонті вулиці – у Львові судитимуть підрядника, - пресслужба Львівської обласної прокуратури.
Фото: Олена Ляхович

Львівською місцевою прокуратурою №2 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно директора одного із товариств, якому інкримінують внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, а також у  зловживанні повноваженнями юридичної особи приватного права, що завдало істотної шкоди державним інтересам (ч.1 ст.366, ч.1 ст.364-1 КК України).

Встановлено, що директор товариства, уклавши договір з органом місцевого самоврядування, відповідно до якого зобов’язувався виконати ремонтні роботи дворів, внутрішньо-квартальних доріг та тротуарів на одній із вулиць м. Львова,  завищив вартість фактично виконаних робіт та в подальшому подав для оплати завідомо неправдиві офіційні документи – акти виконаних робіт.

Згідно висновку будівельно-технічної експертизи збитки сягнули  майже 170 тис грн бюджетних коштів.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ Шевченківського ВП ГУ НП у Львівській області.

Санкції інкримінованих статей передбачають максимальне покарання у вигляді штрафу від 2 тис до 4 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ