Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Призначення керівника львівського Центру у справах АТО знову "на гальмах"

Сьогодні, 16 березня, депутати Львівської міської ради вже втретє не змогли зібрати кворум двох депутатських комісій, щоб заслухати претендентів на посаду директора Львівського центру надання послуг учасникам АТО. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

У Львівській міській раді мало відбутися спільне засідання комісії законності  та гуманітарної комісій, на якому хотіли заслухати претендентів на посаду директора Львівського центру надання послуг учасникам АТО. Однак комісія законності не змогла зібрати кворум.

Додомо, що представники комісій мали б після того, як претенденти представили б свої програми, проголосувати за котрогось із них, а вже після цього погодженого кандидата призначить на посаду міський голова Львова.

Садовий і бійці АТО на порозі війни

Начальник відділу кадрів Львівської міської ради, член робочої групи Галина Бордун повідомила, що отець Роман Лагіш ще минулого тижня остаточно відмовився бути директором Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Однак поки не погодять нового керівника, він не може піти з посади.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун повідомляла, що свої кандидатури на цю посаду подали сержант 2-го батальйону спеціального призначення Національної гвардії України (батальйон «Донбас») Юрій Досяк, доброволець ДУК «Аратта», аеророзвідка Ілля Сирко і рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ