Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Репертуар Львівської національної опери на святкові дні

Львівська національна опера, після послаблення карантинних обмежень, знову відчинила свої двері для відвідувачів. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Олена Ляхович

Артисти, які повернулися після тривалої перерви до театру зі всієї України, впродовж Великодніх свят представлять глядачам вистави та концертні програми вже 1 та 3 травня. Також театр впродовж святкових днів (29, 30 квітня, 1 та 3 травня) можна відвідати з індивідуальною оглядовою екскурсією.

1 травня, субота, о 16:00 – балет ʺКармен-сюїтаʺ Ж. Бізе-Р. Щедріна

Запальна та пристрасна історія прекрасного і трагічного кохання, що відтворена в емоційному танці на сцені театру. Виконують артисти балету та оркестр театру під орудою диригента, заслуженого артиста України Юрія Бервецького.

Квитки: https://bit.ly/3xobr9P

3 травня, понеділок, о 18:00 – концерт ʺМоцарт-Галаʺ

Легендарна постать композитора В. А. Моцарта овіяна міфами та домислами, натомість, його музика – правдива, світла та життєствердна. Почувши музику композитора, Ви ніколи не забудете, як вона вперше торкнулася струн Вашої душі. Найвідоміші арії та ансамблі з опери ʺДон Жуанʺ, ʺТак чинять всіʺ та ʺВесілля Фігароʺ виконують солісти та оркестр театру під орудою диригента, заслуженого артиста України Юрія Бервецького.

Квитки: https://bit.ly/3xw7Lmb

Нагадуємо про необхідність дотриманням правил протиепідемічної безпеки, із детальним переліком яких можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3sj1msc

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ