Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Робоча група вивчатиме ЛОДТРК

Сьогодні, 13 лютого, на засіданні постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради депутати розглянули звернення громадських організацій щодо ситуації, яка склалась на Львівській обласній державній телерадіокомпанії. Повідомила прес-служба облради.

 Для об’єктивного вивчення питання на засідання комісії були запрошені представники громадських організацій, які підписали звернення, а також керівництво Львівської обласної державної телерадіокомпанії.

Після тривалого обговорення проблемних питань, які були порушені у зверненні громадськості, депутати вирішили звернутися до голови Львівської обласної ради з проханням створити робочу групу для вивчення ситуації, що склалась на ЛОДТРК.

Депутати пропонують включити до складу робочої групи депутатів комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації, представників фракцій Львівської обласної ради, а також представників громадських організацій, які підписали звернення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ