Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Робота в торговій мережі Фокстрот – для тих, хто прагне найкращого

Торгова мережа «Фокстрот» – гігантський гіпермаркет побутової техніки та електроніки, що має представництва у всіх регіонах України. Якщо ви коли-небудь купували смартфони, пральні машинки, телевізори та іншу техніку, стовідсотково стикались з цією мережею або навіть щось придбали в ній.

Всі товари в мережі Фокстрот відрізняються найвищою якістю. Це може підтвердити будь-який покупець. Але найцінніше, що є у Фокстроті, - ввічливий, доброзичливий та високопрофесійний персонал, що гарно знається на техніці та завжди може дати слушну пораду.

Робота в мережі «Фокстрот» - для розумних та амбіційних

Багатьом молодим фахівцям до вподоби робота в Фокстрот, адже вона має купу позитивних рис:
- високу зарплатню;
- можливість реалізувати всі свої вміння та знання;
- роботу в колективі таких самих молодих, розумних, високопрофесійних хлопців та дівчат, що знаються на техніці та люблять її;
- гарні перспективи для професійного зростання;
- привабливу систему матеріального заохочення.

Якщо і вас цікавлять вакансії Фокстроту в Києві, або в будь-якому іншому місті країни, звертайтесь на портал Rabota.ua і розміщуйте своє резюме.

На цьому сайті впроваджене інтенсивне спілкування між роботодавцями та кандидатами на різні посади. Воно є запорукою швидкого та успішного працевлаштування великої кількості фахівців.

Про що слід написати в своєму резюме?

Коли ви розміщуєте резюме на Rabota.ua або будь-якому іншому сайті з пошуку роботи, дотримуйтесь певних правил. Кожен роботодавець бажає, щоб його підлеглі були працелюбними, ввічливими, дисциплінованими та неконфліктними людьми, що розуміють етику ділового спілкування. Якщо вас цікавлять вакансії Фокстроту, слід показати себе з найкращого боку.

У грамотно складеному резюме роботодавець має побачити ваше бажання працювати саме в такій компанії, любов та знання техніки, емоційну врівноваженість та прагнення зростати. Не слід з першого ж речення висловлювати якісь надмірні вимоги або ставити умови. Цього не терпить будь-який роботодавець. Кандидат на вакантне місце повинен спочатку довести свою професійну цінність. Тільки після певного випробувального терміну він може потроху і дуже коректно виявляти свої амбіції.

(На правах реклами).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ