Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Росія перетворила Крим на військову базу та розмістила там ядерну зброю – Джемілєв

Росія перетворила окупований Крим на військову базу та розмістила там ядерну зброю. Про це заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

«Крим, справді, перетворився у військову базу. Для нас найболючіше, що при цьому порушується екологія. Цей військово-стратегічний об’єкт «Таврида», вони там всі зелені насадження вирубають, якщо знаходять якісь пам’ятки культури, вивозять. Все вони там перерили, перелопатили», - сказав він.

Джемілєв додав, що отримав інформацію з двох джерел, які не пов’язані між собою, про те, що Росія розмістила в окупованому Криму шість ядерних боєголовок.

«Що стосується ядерних боєголовок. Дивно, що ані НАТО, ані наша зовнішня розвідка точно не володіє даними. Виходить, що розвідка кримських татар сильніша за всіх, чи що? Ми щотижнево отримаємо огляд по Криму: яка в них техніка прийшла, які у них там пересування. Тиждень тому я отримав підтвердження того, що і по рівню радіації, в тих місцях, де, ймовірно, ядерні боєзаряди є», - зазначив лідер кримськотатарського народу.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ