Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий хотів би, щоб із 90 депутатів Львівської міської ради залишилося тільки 9

«Кількість проблем у Львові і в Сіеттлі, напевне, однакова. Різниця може бути в якості надання послуг. Але робота мера Сіеттла є простішою, тому що нема заполітизованості. В Сіеттлі 9 депутатів, які не є партійними і обираються виключно по мажоритарних округах. Прогодувати 9 депутатів значно легше ніж прогодувати 90». Про це сьогодні, 21 жовтня, під час Форуму мерів «Де влада йде на зустріч людям» заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Колеги з американських міст не можуть зрозуміти тих подій, які вчора відбувалися на сесії Львівської міської ради, адже в Штатах громада міста позбавила б депутатів повноважень і вони б не змогли більше працювати. Наша українська демократія молода і вона вчиться», - додав Садовий.

Він також зазначив: «Друга річ, яка є дуже важливою, - це повноваження. Там мер має прямий вплив на міліцію, на МНС і на всі служби, тобто він приймає рішення. В українських містах інструментарій наведення порядку є в площині державних органів влади».

Нагадаємо, у Львові сьогодні, 21 жовтня, відбувається непересічна подія – Форум мерів «Де влада іде на зустріч людям». Під час форуму присутні мають змогу ознайомитись із кращими практиками побудови взаємодії із громадою та по-новому оцінити значення співпраці органів місцевого самоврядування з громадськими об’єднаннями задля ефективного розвитку міст. Такий Форум – це унікальна нагода для мерів та представників громад різних міст поділитись дієвими механізмами вирішення актуальних проблем та спільно обговорити нові модулі співпраці.

Фото - Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ