Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий цілком віддав «Львівспецкомунтранс» Львівській ОДА

Сьогодні, 14 вересня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати повністю передали ЛКП «Львівспецкомунтранс» Львівській ОДА. «За» проголосувало 35 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Як зазначила директор юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, внесення змін до попередньої ухвали сесії дасть можливість завершення делегування повноважень поводження з ТПВ Львівській ОДА до 2019 року.

Таким чином, за її словами, депутати повернулися до первинного варіанту рішення і вцілому передати «Львівспецкомунтранс» обласній владі.

«Було делеговане право отримання кредиту від Європейського інвестиційного банку Львівській міській раді, є опрацьований проект угоди, юридичним департаментом запропоновано врегулювати обмеження розпорядження комунальним майном без Львівської міської ради».

Як йдеться в ухвалі, проект договору про тимчасове управління Львівським комунальним підприємством «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» попередньо мають погодити на засіданні виконавчого комітету.

Садовий придумав, як обіграти Синютку зі "Львівспецкомунтрансом"

Натомість депутати вилучили  пункт про виділ з Львівського комунального підприємства «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» нового Львівського комунального підприємства «Еко місто».

Також скасовано пункт, в якому йдеться, що «Еко місто» з моменту створення є правонаступником «Львівспецкомунтрансу» у частині майна, прав та обов’язків, переданих йому відповідно до розподільчого балансу.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 20 липня, на сесії Львівської міської ради було виділено з Львівського комунального підприємства «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» нового комунального підприємства «Еко місто». Саме новостворене ЛКП «Еко місто» мало виступити отримувачем кредиту від ЄБРР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ