Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий знову годує обіцянками про "економічний стрибок"

Мер Львова теж збирається до парламенту, тому починає системно годувати львів'ян і не тільки, черговими обіцянками. Зараз Садовий стверджує, що знає як привести інвесторів та здійснити економічний прорив.

Партія Садового "Самопоміч" стверджує, що в парламенті вимагатиме ліквідувати тиск і дерегулювати бізнес, а "силові органи, які "кошмарять" добросовісних підприємців сьогодні, мають бути розпущені". 

На переконання Садового, прозорість ухвалення рішень і мінімум регуляторів дозволять залучити в українську економіку іноземних інвесторів. Крім того, Андрій Іванович любить ділитися "успішним" досвідом міста

"Особисто знаю, як складно переконати великі світові компанії, щоб ті відкривали тут свої виробництва і офіси. Львів, щоправда, показав клас. Із останнього – 160 мільйонів доларів інвестиції в IT парк. «Silicon valley» у Львові дасть 14 тисяч робочих місць (!). Будівництво стартує вже цього року", - написав Садовий.

Але тут якраз у Садового не все так гладко. Гал-інфо писало про це в матеріалі про збірник обіцянок мера Економіка від "Самопомочі": розвиток на третину. 14 тисяч робочих місць - це насправді гарні та гучні слова і така велика цифра наразі недосяжна для амбіцій мера. ІТ-парки, якими так любить хизуватися мер будуються, але надзвичайно повільно та невпевнено. Чи залишаться після завершення будівництва вони ІТ-парками, а не стануть ТЦ або ТРЦ, невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ