Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Самопоміч" розглянула кандидатуру Саакашвілі на посаду прем'єра

Фракція "Самопоміч" обговорила три кандидатури на посаду прем'єр-міністра України, серед яких нинішній голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі.

"Ми обговорювали три кандидатури всередині фракції для того, щоб запропонувати їх президентові, "Народному фронту", іншим колегам по коаліції, коли ми там були, двоє з цих кандидатів - це іноземці, а один - Михайло Саакашвілі, який вже прийняв українське громадянство", - заявив заступник голови фракції Єгор Соболєв у програмі "Свобода слова" в ефірі телеканалу ICTV у понеділок увечері.

Нагадаємо, "Самопоміч" 18 лютого вийшла з коаліції через відмову Верховної Ради відправити прем'єра Арсенія Яценюка у відставку.

Напередодні Саакашвілі виступив за дострокові вибори у Верховну Раду. Протягом лютого-березня Саакашвілі об'їздить практично всю Україну, він проводить так звані антикорупційні форуми, - у графіку 20 заходів. При цьому у відставку голова Одеської ОДА не збирається.

Напередодні в інтерв'ю телеканалу "Руставі 2" Саакашвілі заявив, що його амбіції в Україні "набагато вищі за посаду прем'єр-міністра".

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ