Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Ще 10 мільйонів доларів на реабілітацію українців надасть міжнародна організація Direct Relief

Міжнародна гуманітарна організація Direct Relief виділить 10 мільйонів доларів на реабілітацію в Україні.
Фото: ЛМР

Про це заявив президент організації Томас Тайг під час дискусії про побудову дієвої системи реабілітації у нашій країні на Міжнародному форумі реабілітації у Львові, передає пресслужба ЛМР.

«Реабілітація військових – це дуже важливо, але ми також маємо здійснювати реабілітацію для цивільних і дітей, які страждають від війни. Наша організація виділить ще 10 мільйонів доларів на реабілітацію в Україні», розповів Томас Тайг.

Нагадаємо, у Львові запрацював сучасний корпус реабілітації у Національному центрі НЕЗЛАМНІ. За кожен новий рух тих, кого покалічила війна, тут боротиметься сотня спеціалістів. Це 7 поверхів із  найсучаснішим обладнанням для відновлення. Щороку отримувати допомогу тут зможуть 10 тисяч українців. А упродовж 11-13 квітня в цьому корпусі триває Міжнародний форум реабілітації: фахівці з усього світу – медики, експерти, представники міжнародних інституцій, фондів, європейських країн працюють разом, щоб обговорити, проаналізувати та розробити шляхи якісної реабілітації людей, що  постраждали внаслідок воєнних дій в Україні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ