Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще одна втрата в ЛНУ: відійшов у вічність Заслужений професор Ярослав Кравчук

Сьогодні, 28.06.2023 р., на 86-му році життя у вічність відійшов Заслужений професор Львівського національного університету імені Івана Франка Ярослав Софронович Кравчук. Про це повідомили на Facebook-сторінці Географічного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка.
Ярослав Софронович Кравчук

Ярослав Кравчук – відомий український дослідник-геоморфолог, видатний карпатознавець, багаторічний декан географічного факультету (1984–2002 рр.) та завідувач кафедри геоморфології і палеогеографії, Заслужений працівник освіти України.

Ярослав Кравчук – справжній патріот України, непересічна Особистість, Учитель, Порадник, «Золотий фонд нації». Його неоціненні якості – людяність, щирість, відкритість і толерантність назавжди залишаться у нашій пам’яті.

Парастас і чин похорону відбудеться завтра, 29.06.2023 р., о 10.00 год. у церкві Різдва Пресвятої Богородиці у с. Сокільники по вул. Успенська, 2 (біля «Озера на Садовій»).

Висловлюємо щирі співчуття Родині і близьким.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 26 червня у віці 72-х років помер працівник і багаторічний завідувач Кафедри політології ЛНУ Поліщук Микола Васильович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ