Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській школі №8 облаштували спортивні майданчики

Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
1/4
У львівській спеціалізованій загальноосвітній школі № 8 з поглибленим вивченням німецької мови облаштували два спортивні майданчики, а також там відбуваються ремонтні роботи по замощенню бруківкою території подвір’я школи. Про це сьогодні, 16 серпня, на брифінгу розповів Михайло Ерстенюк, директор школи, інформує кореспондент Гал-інфо.

За його словами, діти дуже потребували таких майданчиків, а тепер школа має два - для футболу та волейболу. 

"Роботи ми розпочали ще у минулому році, зараз вже все готове. Вартість робіт становить 1 млн 151 тис. грн. Зараз тривають роботи з реконструкції подвір’я школи - замощують територію, площею 1 200 м.кв., при цьому зелені насадження на території школи будуть збережені. Вартість робіт із замощення складає 700 тис. грн", - зазначив Михайло Ерстенюк

Додамо, у 2007-2015 pp. за кошти міського бюджету (понад 2 млн грн) у школі №8 капітально відремонтували електромережу, спортзал, замінили вікна і оздобили фасад, були проведені роботи з водовідведення і гідроізоляції фундаментів. Також за кошти загального фонду міського бюджету частково поповнили бібліотечний фонд школи.

Нагадаємо, у Львівській спеціалізованій загальноосвітній школі № 8 з поглибленим вивченням німецької мови функціонує 22 класи, де навчається 608 учнів. Сама ж будівля навчального закладу - 1816 року.

Загалом, цього року з бюджету міста на ремонти у закладах освіти передбачено 160 млн. 125 тис. грн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ