Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школи Львівської громади ремонтують перед новим навчальним роком

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
За інформацією департаменту міської агломерації ЛМР, у Дублянах в ліцеї відремонтували стелю їдальні, у Лисиничах - огородили подвір’я гімназії. А у Великих Грибовичах ще ремонтують шкільні туалети.

«В їдальні Дублянського ліцею  зробили нову стелю за сучасними технологіями та модернізували освітлення. Окрім своїх естетичних функцій, матеріали стелі є вологостійкими та допоможуть утримувати у великому приміщенні їдальні тепло.

До навчального року готові і укриття ліцею. Ще раніше в ньому зробили вентиляційну систему. Готові і до вимкнень електроенергії. В разі потреби генератор може забезпечити в укритті освітлення та інтернет», - розповіли в департаменті міської агломерації ЛМР.

Ці роботи виконували за рахунок міського бюджету, а також за кошти ЮНІСЕФ.

У Лисиничах обгородили подвір’я гімназії, яке межує з лісом. А у будівлі цього навчального закладу ремонтні роботи проводили в класах та коридорах. Зокрема, замінили двері та висвітлили стіни.

Ще тривають капітальні ремонти шкільних туалетів у ліцеї Великих Грибовичів За словами директорки Любові Садовської, там мають встановити 12 унітазів, 8 умивальників, два бойлери, а також нові світильники.

Ремонтні роботи у навчальних закладах Лисиничів та Великих Грибовичів виконували за кошти міського бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ