Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Широкоформатний друк - збільшення ефективності вашого бізнесу!

Реклама на банерах, білбордах, транспорті та фасадах будівель: https://print.outdoor-online.com.ua/print-banners - всі ці методи просування широко затребувані серед представників великого, середнього та малого бізнесу. При відносно невеликих витратах на просування банерна реклама може дати швидкий і відчутний результат.

Що таке Широкоформатний друк?

Головна перевага і відмінність широкоформатного друку - її висока роздільна здатність, що визначає першокласну якість готового зображення. Домогтися такого ефекту вдається за рахунок використання спеціалізованих принтерів і плотерів. Готова поліграфічна продукція у вигляді рекламних банерів може використовуватися всередині і зовні будівель. Фарби, що застосовуються при створенні виробів, стійкі до агресивного впливу навколишнього середовища - не тьмяніють на сонці, не розтікаються під дощем і снігом.

Перед тим як відправити зображення на друк його завантажують в комп'ютер, де вносяться дрібні корективи і усуваються незначні дефекти. Для отримання потрібної передачі кольору потрібно створити кілька тестових кольоропроб, а тільки після цього підібрати відповідні відтінок.

Постдрукарська обробка - завершальний етап створення банера. Процедура передбачає підгонку готового виробу під задані параметри: обрізку країв, склейку елементів рекламного полотна. Маніпуляції на даному етапі безпосередньо залежать від матеріалу, який використовують для друку.

Сучасні компанії, поряд з класичними методами друку, використовують інноваційну технологію екосольвентного друку. Метод підходить для створення реклами всередині приміщень, оскільки екосольвентні чорнило безпечні для людського здоров'я - не містять токсичних розчинників.

Де можна замовити рекламний банер?

Столична компанія Print.Outdoor-Online - один з лідерів у сфері поліграфічних послуг. Спектр робіт включає створення:

● Банерів;

● Рекламних плакатів на білборди і щити;

● Наклейок на транспорт і вікна офісних будівель;

● Самоклеючі плакати для вітрин;

● Рекламних постерів для скролл-систем, сітілайтів.

Крім того, професіонали Outdoor-Online допоможуть з розміщенням реклами. Компанія надає послуги з підбору максимально релевантних локацій для проведення рекламних компаній.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ