Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Слід впорядкувати документацію щодо наявності чи відсутності каналізування, - Доскіч

Цими днями у районних адміністраціях міста Львова йде активне обговорення та складання списку об’єктів, на які у 2017 році будуть виділені бюджетні кошти. Громада повинна знати про це і активно долучатися до процесу обговорення.

«Ми маємо чимало прикладів, коли не завжди комунальники докладно обізнані із реальним станом справ на тих чи інших ділянках роботи, - каже голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики ЛМР Остап Доскіч. - І для цього вкрай необхідна добра комунікація із місцевою громадою. До прикладу, у мікрорайоні Знесіння залишаються повністю та частково не каналізованими 13 вулиць, що є неприпустимим для міста європейського зразка. Не дивно, що деякі мешканці уже давно самотужки підключилися до мереж. Однак проблема виникає у тому, що повідомити про це у відповідні комунальні служби забули. Як результат – ми виділяємо з бюджету кошти для каналізування тих вулиць, які цього вже не потребують».

За словами депутата, громада кожного району має привести у відповідність документацію щодо наявності чи відсутності каналізування. Адже ефективне використання коштів дозволить збільшити кількість відремонтованих об’єктів. І саме люди повинні активно долучатися до формування списків на фінансування у 2017 році. Для цього необхідно звертатися у районні адміністрації за місцем проживання.              

«Станом на сьогодні у місті є Комплексна програма  модернізації каналізаційного господарства м. Львова, дію якої продовжено до 2020 року. То ж на останньому пленарному засідання сесії міської ради я заявив про необхідність передбачити  у бюджеті міста  на 2017рік   кошти для каналізування  наступних вулиць: Перехід, Падури, Тарнавки, Радехівської, Метлинського, Поворотної, Чайки Дніпрової. Також передбачити у бюджеті кошти для завершення уже розпочатих робіт  по каналізуванню вулиць Грядкової, Горіхової, Миргородської, Черкаської, Балкової, Польової, Старознесенської», - підсумував О.Доскіч.                        

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ