Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спорт без меж: Львів прийматиме змагання ветеранів-ампутантів

2 жовтня на спорткомплексі ЛНУ імені Івана Франка, вул. Черемшини, 31, відбудеться масштабне спортивне дійство для ветеранів війни з інвалідністю "Дякую Тобі, Захиснику".

В заході візьмуть участь військовослужбовці, які втратили кінцівки під час війни з Росією.

Метою дійства є привернення уваги громадськості до проблем адаптації ветеранів-інвалідів та збір коштів на придбання приладу нічного бачення для штурмового взводу 3 ОШБр.

Під час свята заплановано показові матчі з футболу та тенісу за участю спортсменів-ампутантів. Змагання мають пройти у дружній атмосфері та продемонструвати, що навіть втрата кінцівок не зупиняє справжніх бійців.

Організатори сподіваються, що захід приверне увагу громадськості та допоможе зібрати кошти для потреб українських захисників. Вони також планують зробити його щорічним.

Під час свята відбудуться не лише спортивні змагання, а й виступи відомих музикантів та гуртів, зокрема Камерний оркестр, В. Питель, Н. Папіж, В. Пташник, гурт «Кулі», Зеновій Гучок, Наталка Карпа, Віктор Винник та гурт "Мері". Це надасть заходу яскравості та святкової атмосфери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ