Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обирають керівників 4 заповідників: до комісій увійшли представники ГО

Сьогодні, 25 липня, відбулось жеребкування серед представників громадських організацій кандидатів до складу конкурсних комісій з обрання директорів чотирьох заповідників на Львівщині, інформує кореспондент Гал-інфо.

Представники жодної громадської організації не подали заявки до складу конкурсної комісії на конкурс щодо заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Нагуєвичі». Відтак, у цій конкурсній комісії не буде жодного представника ГО.

Щодо конкурсу на участь у  конкурсній комісії на заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Стільське городище», то свої свої пропозиції подали три ГО, однак лише по одній кандидатурі. Отож, Олег Микита, Володимир Сколоздра та Володимир Парубій автоматично стали членами конкурсної комісії.

До конкурсної комісії на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Тустань» у ЛОР отримали заявки від чотирьох ГО. В жеребкуванні було визначено трьох кандидатів: Андрій Селюк, Тетяна Олійник та Василь Слободян.

Також до конкурсної комісії, яка визначить  директора комунального закладу Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ»,  подали свої заявки чотири ГО. Під час журебкування було визначено трьох переможців: Лариса Короваєва,  Ігор Бокало  та Світлана Лінда.

Додамо, перше засідання конкурсної комісії відбудеться 19 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ