Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ступницький оприлюднив програму кандидата на посаду ректора Львівського медичного університету

Доктор медичних наук Ростислав Ступницький на своїй сторінці на ФБ оприлюднив свою виборчу програму – як кандидат на посаду ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Зокрема, Ростислав Ступницький написав: «Дорогі друзі! Сьогодні я представляю свою виборчу програму кандидата на посаду ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Вона розміщена у мене в нотатках на Фейсбуці – ви завжди можете з нею ознайомитись. Найближчим часом програма буде опублікована й на офіційному сайті нашого університету - посилання поширю, як тільки це станеться.

Я впевнений, що випускник має вийти з університету не просто дипломованим спеціалістом, а лікарем-професіоналом, який має не лише знання, а відповідні вміння, що повинен мати ліцензований фахівець, щоб почати лікарську практику.

Важливо також популяризувати наукові школи університету, досягнення наших працівників, випускників у практичній медицині. Це не лише дасть можливість українцям отримувати якісну медичну допомогу в Україні, а й дозволить залучати на навчання найкращих абітурієнтів.

Також я бачу необхідність децентралізувати прийняття рішень в університеті, дати можливість кожному, хто має раціональні ідеї і думки, впливати на розвиток університетської освіти і науки, відчути свою особисту причетність до спільної справи. Це стосуються не лише науково-викладацького складу, а й студентів».

Львівський медуніверситет перший у десятці медичних вишів України

Нагадаємо, що 26 вересня у Львівському національному медичному університеті  ім. Данила Галицького відбудуться вибори нового ректора.

Є чотири кандидати:

Бунь Юрій Миколайович (кандидат медичних наук, доцент кафедри терапевтичної стоматології стоматологічного факультету Ужгородського національного університету. Лікар вищої категорії за спеціальністю «Стоматологія»);

Зіменковський Борис Семенович (доктор фармацевтичних наук, професор, заслужений працівник вищої школи України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, академік НАМН України, заслужений професор ЛНМУ імені Данила Галицького);

Кривко Юрій Ярославович (доцент, завідувач кафедри нормальної анатомії (від 2000), декан медичного факультету № 2 (від 1998) Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького);

Ступницький Ростислав Миколайович (доцент, доктор медичних наук (від 2009) кафедри ортопедичної стоматології, декан стоматологічного факультету (від 2004) Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького).

Кандидати повинні оприлюднити свої програми не пізніше як 16 вересня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ