Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд визнав законним рішення щодо будівництва сміттєпереробного заводу

Львівський окружний адміністративний суд 9 жовтня розглянув справу про визнання протиправним і скасування рішення виконавчого комітету ЛМР про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва сміттєпереробного комплексу. Про це повідомили 12 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР
Відтак, суд визнав законним рішення виконавчого комітету про затвердження містобудівних умов та обмежень на будівництво сміттєпереробного заводу.
Також за результатами судового розгляду ухвалено рішення у задоволенні позову відмовити повністю.

Разом із цим, суд виніс ухвалу про скасування заходів забезпечення позову.

"Суд першої інстанції визнав законним рішення виконавчого комітету про затвердження МБУО на будівництво сміттєпереробного заводу.

Львівський окружний адміністративний суд відмовив в задоволенні позову про визнання протиправним і скасування рішення виконавчого комітету про затвердження МБУО на будівництво сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій.

Також окремою ухвалою скасовано заходи забезпечення", — зазначає Гелена Пайонкевич, директорка юридичного департаменту.

Нагадаємо, 29 січня Львівський окружний адміністративний суд прийняв ухвалу щодо призупинення рішення виконавчого комітету про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва сміттєпереробного комплексу. 22 квітня вказану ухвалу Львівський окружний адміністративний суд скасував, а провадження у справі закрив. 8 липня Восьмий апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу і повернув справу на розгляд у суд першої інстанції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ