Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Tesla представила картонний котячий лоток у формі кібервантажівки

8 серпня відзначають Міжнародний день кішок, і, мабуть, саме до цієї дати Tesla China представила дуже дивний і спірний продукт — котячий лоток у формі Cybertruck, зроблений із картону.

Про це пише The Flighter. 

Лоток зроблено з п'ятишарового гофрованого картону, він має впізнавані вуглуваті форми знаменитої кібервантажівки. Його розміри 56 x 41 x 25 см, він має і внутрішню дошку розміром 44,6 x 9 x 2,5 см, зроблену зі ще більш товстого вологостійкого гофрованого картону.

Виріб витримує вагу тварини до 15 кг і поставляється в розібраному вигляді. Після того як лоток зібрано, повернути товар через брак або непридатність уже не можна. Коштує таке задоволення трохи більше 12 доларів.

Поки що такий продукт продається тільки в Китаї. Чи буде він випущений у США, Європі або Канаді в найближчому майбутньому, інформації поки немає.

Крім нового мерча Cybertruck у вигляді лотка, Tesla China випустила інші цікаві аксесуари, такі як фірмовий штамп Tesla. Він являє собою виріб із фрезерованої вручну головки з харчової нержавіючої сталі і міцної ручки з бука. За словами авторів, цей предмет ідеально підходить для нанесення культового T-Stamp на такі продукти як котлети для гамбургерів і хліб, або на натуральні матеріали (вироби з дерева і шкіри). Його вартість еквівалентна 67 доларам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ