Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТОВ "БК Сучасний простір" зірвало вчасне виконання замовлення ЛКП "Лев"

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, ЛКП "Лев" планувало до кінця літа 2021 року встановити 150 прибиральних станцій для господарів собак аби їм було зручно прибирати за своїми улюбленцями.

“Ми плануємо обладнати 30 прогулянкових маршрутів. 1 прогулянковий маршрут буде містити 5 станцій для збору фекалій та таблички з інформуванням про території, де буде розміщений маршрут, яким люди можуть користуватися”, - зокрема повідомляв Гал-інфо в.о. директора ЛКП “Лев” Андрій Пінчук.

Як зазначалось в системі електронних закупівель Prozorro, після проведеного тендеру було украдено угоду з ТОВ "БК Сучасний простір", керівником якої є Штабський Євген. Який за інформацією видання "Наші гроші", зберігає тісні зв’язки з фірмами «розпильщиками» будівництва спортивних майданчиків у Львові  ТОВ «Європейський парк» та ТОВ «Компанія Європейський парк». Раніше Євген Штабський вказував, що працює у фірмі «Європейський парк» та під його керівництвом була запущена абсолютно вся продукція компанії. Окрім того, ще одна компанія, де Штабський є власником, ТОВ «Європарк-Захід» у своїх документах використовувала логотип «Компанії Європейський парк». У квітні 2019 року Антимонопольний комітет оштрафував фірми «Європейський парк», «Компанія Європейський парк» та «Еліт спорт груп» на 408 тис. грн за антиконкурентні дії на торгах.

Відповідно до взятих на себе зобов'язань ТОВ "БК Сучасний простір"  повинна була не лише виготовити, але і здійснити монтаж 150 прибиральних станцій (адреси вказані в підписаному договорі №4421) до 31 серпня 2021 року.

Як стало відомо напередодні, виконання замовлення було зірване виконавцем "у зв'язку із значним обсягом замовлення (в кількісних показниках) та великим завантаженням виробника" незважаючи на чітко визначені терміни до моменту його участі в тендері. Додаткову угоду про продовження терміну до 18 грудня 2021 року було підписано в останній день виконання замовлення.

Також додамо, що одна з компаній Штабського ТОВ «Європарк-Захід» вже "світилась" в тендерах ЛКП "Лев". В 2020 році вона отримала 2 тендери на побудову вигульних майданчиків загальною вартістю близько 800 тисяч грн. Одразу після введення в експлуатацію ці майданчики були додатково "капітально відремонтовані" на понад 50 тисяч гривень. Зазначимо, один з майданчиків виявився практично непридатним для вигулу собак в період відлиги і рясних дощів, адже на ньому відсутнє покриття та дренаж і він перетворюється не непрохідне болото.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ