Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тремтіть, бандерлоги: Дубинський підтримав однопартійця, який образив журналістку

Олександр Дубинський підтримав свого однопартійця Максима Бужанського, який обізвав журналістку видання "Новое время" тупою вівцею. Про це він написав у своєму Telegram.

"Зустрілися з депутатом Бужанським. Зустріч проходила саме так, як її описують журналісти НВ: „понастальгували за СРСР, згадали Януковича“ і, як заповідав Петро Олексійович, почитали телеграм канал Портнова. Тремтіть, бандерлоги", — написав Дубинський. Про це повідомляє видання НВ.

Також Дубинський назвав себе, Бужанського і главу партії Слуга народу Дмитра Разумкова «єдиними серйозними депутатами» в новому парламенті і пошкодував, що в Верховну Раду не балотувався ексзаступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов.

Відзначимо, що Бужанський в своїх постах неодноразово заявляв, що голосував за Партію регіонів десять років, що Янукович — хоч і не найвдаліший, але легітимний президент, а «майдан погубив Україну». Що 9 травня — справжнє свято, а 8 травня нікому не потрібно, що порівнювати два тоталітарні режими — Сталіна і Гітлера — значить плювати «на могили батьків», і так далі.

Дубинського не раз звинувачували в поширенні фейків. В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун в травні 2019 року подала на нього до суду в зв’язку з поширенням інформації про те, що вона нібито займається розкраданнями бюджетних коштів за допомогою організації Захист патріотів, очолюваної її чоловіком.

У березні 2019 року програму Українскі сенсації, якою керує Дубинський, випустила сюжет 50 відтінків Порошенка. У цьому сюжеті йдеться, що Петро Порошенко створив злочинне угрупування в Молдові і нібито причетний до вбивства свого брата Михайла.

Подібні версії вперше з’являлися раніше на російських телеканалах. Через вихід цього сюжету Порошенко подав до суду на 1+1.

Мер Дніпра Борис Філатов в Facebook назвав Дубинського «говорящей ж *** й Коломойского».

Крім того, в червні 2018 року Дубинський у Відні зустрічався з Андрієм Портновим і головним редактором інтернет-видання Страна.ua Ігорем Гужвою.

Депутат зі "Слуги народу" обізвав журналістку "тупою вівцею"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ