Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває набір і стипендійний конкурс на магістерські програми з фізичної терапії та ерготерапії в УКУ

Унікальний шанс вступити на магістратуру з фізичної терапії та ерготерапії в Українському католицькому університеті і здобути стипендійну підтримку отримають цьогорічні абітурієнти. На Факультеті наук про здоров’я УКУ відкрили можливість додаткового вступу вже з 18 вересня 2023 року.

Триває набір на магістерські програми з фізичної терапії та ерготерапії в Українському католицькому університеті. Є можливість взяти участь у стипендіальному конкурсі.

Цьогорічні абітурієнти мають унікальний шанс вступити на магістратуру з фізичної терапії чи ерготерапії в УКУ та отримати стипендіальну підтримку. На Факультеті наук про здоров'я УКУ відкрили додатковий набір вже з 18 вересня 2023 року.

З 2018 року на Факультеті наук про здоров'я УКУ у Львові діє магістерська програма з фізичної терапії та ерготерапії. Цього року кафедра "Фізичної терапії та ерготерапії" отримала ліцензію на відкриття двох окремих магістерських програм: фізична терапія та ерготерапія.

З 2014 року, особливо зараз, в Україні зростає потреба у фізичних терапевтах та ерготерапевтах з науково обґрунтованими знаннями, здатних працювати у медичних закладах та реабілітаційних центрах.

Як зазначає деканка Факультету Світлана Когут, усвідомлюючи відповідальність за життя та здоров’я українців, вони відкривають додатковий набір на дві спеціальності для майбутніх фахівців у сфері реабілітації. Це гарна нагода для вступників скористатися шансом здобути якісну освіту за кращими українськими та міжнародними практиками. Важливо, що всі вступники можуть розраховувати на стипендіальну підтримку у розмірі 50-100% вартості навчання.

Фізичні терапевти й ерготерапевти - унікальні фахівці, адже починають працювати з пацієнтом відразу після надання медичної допомоги разом з лікарями. Вони знають, як повернути повноцінне життя пораненим з важкими травмами та ампутаціями, допомогти адаптуватися до нових умов. Ці спеціалісти відіграють ключову роль у реабілітації військових та цивільних з бойовими пораненнями.

Як пояснює завідувачка кафедри Віра Рокошевська, студенти здобувають значний практичний досвід під час клінічних практик у 12 медичних та реабілітаційних закладах Львівщини. Клінічна практика є невід'ємною частиною навчання, її обсяг становить 1050 годин. Кафедра отримала зразкову акредитацію Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. 97% випускників працюють за фахом в Україні та за кордоном.

Команда магістерської програми запрошує абітурієнтів вступати в УКУ. Додатковий набір - це чудова можливість здобути якісну освіту та внести вклад у відновлення України. За два роки навчання студенти отримують не лише фахові знання, а й долучаються до реабілітаційної спільноти, формують професійні зв'язки.

Кожен студент програми може впливати на розвиток професій та галузі реабілітації, ділитися досвідом та черпати знання від українських і закордонних партнерів, формувати мережу якісних послуг для повноцінного життя людей.

Інформацію про вступ та стипендії можна отримати у завідувачки кафедри Віри Рокошевської ([email protected]). Більше про програми - на сайті факультету. Команда відкрита до запитів абітурієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ