Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Центр НЕЗЛАМНІ організовує воркшоп від одного з найкращих німецьких протезистів

18-19 жовтня у Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) відбудеться дводенний воркшоп для протезистів зі всієї України. Учасників навчатимуть базовим навичкам з протезування рук та встановлення біонічних протезів. Для участі потрібно зареєструватись.

Викладачем буде Марвін Ельсассер, спеціаліст з Німеччини у галузі найрізноманітнішого протезування верхніх кінцівок: від часткової ампутації кисті до повного видалення плеча. Він володіє всіма доступними на сьогодні техніками, ставить механічні та міоелектричні штучні кінцівки та протезує понад сотню пацієнтів на рік. До того ж Марвін один із небагатьох у світі фахівців із протезування, який має сертифікати всіх провідних компаній світу, що протезують та виготовляють комплектуючі для штучних кінцівок: Ottobock, Ossur, TASKA, Vincent Systems.

Протягом дводенного інтенсиву учасники дізнаються усе про зняття мірки з пацієнта, формування гіпсового негативу і позитиву, а також багато практикуватимуть, щоб засвоїти усі нюанси цих процесів.

«Протезування верхніх кінцівок є черговим викликом для нашої країни. Потреба – величезна, а фахівців – обмаль. В Україні є лише чотири сертифікованих спеціалісти, які можуть встановлювати та налаштовувати біонічні протези рук. Команда центру НЕЗЛАМНІ прагне це змінити та надає можливість протезистам зі всієї України відвідати цей воркшоп, отримати базові знання з протезування верхніх кінцівок та розвиватись у цьому напрямку. Наша мета – протезувати українців в Україні», - зазначає команда центру НЕЗЛАМНІ.

Навчання безкоштовне, обов’язкова попередня реєстрація.

Після успішної реєстрації на пошту будуть надіслані деталі та програма заходу. Організатори не покривають учасникам вартість проїзду, проживання та харчування.

Навчання проводяться в рамках проєкту «Реабілітація та протезування українців в Україні», який реалізується завдяки програмі Українського Фонду Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine, за підтримки Державного департаменту США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ