Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цієї п’ятниці на ТРК "Львів" відбудеться ярмарок вакансій

У п’ятницю, 23 лютого, об 11:00 в актовій залі Львівської філії Суспільного (Львів, вул. Високий Замок, 4, ІІІ поверх) відбудеться ярмарок вакансій. Працівникам, що вивільняються під час реформування структури Суспільного, запропонують варіанти можливого працевлаштування.

Запрошені роботодавці особисто спілкуватимуться з працівниками філії, ознайомлять з вакансіями, проведуть роз’яснення та консультації з працевлаштування.

Ярмарки вакансій відбуваються за ініціативи керівництва ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України". Захід організовано спільно з Львівським обласним центром зайнятості за сприяння Ради Європи. Найближчим часом такі ярмарки відбудуться й у інших філіях Суспільного, де вивільняється найбільша кількість працівників (Дніпрі, Харкові, Луцьку). Проведення ярмарків вакансій є одним із семи заходів, затвердженими правлінням ПАТ "НСТУ" задля пом’якшення наслідків скорочення штату.

Нагадаємо, окрім ярмарків вакансій для працівників працює "гаряча лінія" з юридичних консультацій, здійснюється виплата двох посадових окладів при звільненні у лютому за згодою сторін, також працівникам у лютому і березні надають один на тиждень додатковий оплачуваний вихідний для пошуку роботи та пропонують усі наявні у ПАТ "НСТУ" (центральній дирекції та філіях) вакантні посади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ