Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК отримала 100% протоколів із усіх закордонних виборчих дільниць

29 липня ЦВК прийняла протоколи дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців усіх 102 закордонних виборчих дільниць

Про це повідомило видання Еспресо.

29 липня після перерви в засіданні Комісія продовжила прийняття та оголошення протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та протоколи ОВК про підсумки голосування в одномандатному окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. 

Комісія прийняла протоколи ОВК ОВО № 65, № 66, № 91, № 93, № 98, № 193 з поміткою "Уточнений".

Водночас Комісія доручила підготувати та надати протоколи про підсумки голосування ОВК ОВО № 210 з поміткою "Уточнений" до 30 липня.

Також в режимі засідання Комісія прийняла, розглянула та оголосила протоколи 27 дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на закордонних виборчих дільницях у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі в межах закордонного виборчого округу.

Відтак, 29 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців усіх 102 закордонних виборчих дільниць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ